Fotoboeken laten maken van je vakantie

Fotoboeken van de vakantie

Als je terugkomt van vakantie bekijk je alle foto’s op je camera. Wat was het weer een heerlijke vakantie. Elke dag was het een waar feest. Je sliep uit en de kinderen moest je niet naar school brengen. Het was eindelijk mogelijk om rustig te ontbijten met het hele gezin. Je sprong lekker in het zwembad en slenterde in de avond over de boulevard om een leuk restaurantje uit te kiezen. Op alle foto’s sta je dan ook lachend en super relaxed. De kans is groot dat de foto’s op je camera blijven staan. Vooral als je ze niet laat afdrukken.

Fotoboeken laten maken

Natuurlijk wil je alle foto’s graag laten zien aan je vrienden en familie. De kans is groot dat je de camera alleen niet altijd meeneemt. Dat is toch best zonde van die mooie foto’s. Wil je al die vakantiefoto’s op een makkelijke manier meenemen en aan iedereen laten zien? Laat ze dan eens afdrukken in meerdere fotoboeken. Fotogoed b.v. helpt je er graag bij.  Doordat je er een digitaal boek van laat maken neem je het zeer eenvoudig mee in je tas als je koffie gaat drinken bij vrienden of familie.

Verschillende fotoboeken maken

Staan je kinderen prachtig op de foto’s en wil je dit aan de opa’s en oma’s geven? Hoe leuk is het dan om een speciaal fotoboek te maken voor de grootouders. Je kan hier zelfs een leuke tekst of stickers overheen plaatsen om het nog wat leuker te maken. Dan maak je het ook nog mogelijk om het verhaal van de foto te vertellen. Je weet zeker dat de opa of oma dit zeer gaat waarderen.

Vakantiekiekjes

Die vakantiekiekjes maak je natuurlijk niet voor niets. Laat ze niet op je computer of telefoon staan maar ga er echt mee aan de slag. Door er een boek van te maken of het in te lijsten in een mooi fotolijstje doe je wat met deze prachtige herinneringen. Geef ook eens een fotoboek weg aan familie die dit zeer zal waarderen. Dit kan je natuurlijk met je vakantiefoto’s doen, met je trouwfoto’s of verjaardag foto’s.

Er zijn zoveel mooie momenten in je leven die jij vastlegt. Bijzondere momenten wil je nog een keer beleven. Als jij er een mooi boek, schilderij of lijstje van maakt denk je hier elke dag weer aan terug. Dat zal ervoor zorgen dat je elke dag weer met een grote glimlach rondloopt in huis. En vergeet niet alle creativiteit die je toepast, om er echt iets moois van te maken.


Delen